Saturday, May 3, 2008

WEDDING ON 3RD MAY 08

Salamm alll....mlm ni nk update keje yg dibuat bertungkus lumus oleh dua-dua tokeh....pehhh nasib baik hehe....kalo x pakat x tido la gue......cuppies diorder oleh bondanya si nurul, pn norlie....bekehendakkan kek coklat ....tema PINK KARERR.....hah i likeee it...tipah ni kan pinky babe kan ngeh ngeh ngeh.....utk doorgift dalam 300pcs.....this is a budget cc for them...so simple2 saja....sbb dlm plain container x leh design tinggi kang kena atapnye naya huhu...

Cuppies yang dah siap pack dalam plain container.....

yang ini pulak utk VIP guests......request for 50pcs.....cc ni menggunakan initial nama kedua2 mempelai utk tampak eksklusif ...deko menggunakan butterkrim dan fondan.....kek dalam chocolate cam biasa.....

Cuppies dalam container pakai dome cover.....


Cuppies VIP yang dah siap packing n ready to be delivered pagi2 tau.....haha agaknye dah nama MiDniTe BaKer...buat koje pun tgh malam buta huhu....


VIP cuppies on meja kenduri.....sorry x dapat angle yg baik sbb ramai org sehhh....ni amik pun ada gelas lom pakai lg ni haaa.....pengantin lawa hehe...sume org nk tgk......
pada nurul & fazil, Selamat Pengantin Baru....moga kekal bahagia ke akhir hayat dari kami di MidNiTe BaKeR.....pada K Norlie, terima kasih daun keladi ye....anak no 2 no 3 nk kawin leh tempah lg dgn kami....

sesiapa yang berminat utk tempahh...sila tempah awal2 ye....nnti takut takde slot coz majoriti wedding tarikh yang sama.....bleh email saya di balqis_cakes@yahoo.com or ym saja di rajabalqis@yahoo.com untuk makluman lanjut.....TQ very much...
There was an error in this gadget

Translate