Sunday, May 11, 2008

MGU TOKEH G SEKOLAH PART 2

haii sumerrr.....yang ini entry utk cheesecakes pulakk....diorder oleh neberku... k aya...nak kan DOUBLE CHOC CHEESECAKE 1/2kg....makacehhh k aya ekk....ni mmg regular custeme teman hehe.....


yang ini pulak diorder oleh ust ct aminah....nak kan BLUEBERRY CHEESECAKE...nampak sedap x.....selambak aku buh toppping dia tu yg smapai melimpah2 tu.....hmmm lain kali ku buh pagar x kasi topping tu melimpah...TQ ustazah naaa.....

OK sesapa nk order cheesecake, sila la ke talian hayat yang ditetapkan.... balqis_cakes@yahoo.com or sms me at 012-3862589.....if kalo tgk kat seleksi cheesecake ku xde yg berkenan but ada yg lain on your mind, pls let me know n i will make it for u....okay....cau cin cauu
There was an error in this gadget

Translate