Wednesday, November 21, 2012

FONDANT HANTARAN CAKE

ADhoc order dari Kak Farah...color theme pun ikut aje...

pink fondant hantaran cake....
choc moist cake

TQ

Saturday, October 27, 2012

3D BALL CAKE(BUTTERCREAM)-RAINBOW CAKE

Order dari Zamzurina, nakkan kek 3D kek bola tp mau kek rainbow di dalamnya...untuk kek yg camni, caj adalah berbeza dari kek yg biasa....

3d kek bola+ edible image boboiboy...
inside-rainbow cake

TQ!

KEK RAINBOW

Order dari Emilia..standard dari kami untuk kek rainbow adalah macam ni saja..kalo nak lain2 deco caj extra akan dikenakan ye....

Rainbow cake 8inch
(standard design)
TQ!

KEK BDAY

Adhoc order dari Nadia untuk bday...cake request supaya dikosongkan tgh utk letak potrait edible image sndiri...call petang esok pagi sudah ready...

cake dalam-choc cake

TQ!

3D RUGBY BALL FONDANT CAKE

Order dari Nadya utk hantaran weddingnya....design cam previous ada dalam album...

fondant cake-rugby ball
inside-vanilla cake
TQ!

SILVER N WHITE FONDANT CAKE

Order dari my cousin utk family in law nya...

fondant hantaran cake -6inch
silver n white theme

TQ!

FONDANT CAKE

Cake utk my old school fren...

design ini juga boleh dibuat untuk hantaran...simple but sweet gitu....

Sunday, October 14, 2012

FONDANT HANTARAN CAKE

Order dari Syafiqa...design mau simple saje...theme turqoise n pink...


                                                    6" fondant hantaran cake-choc

TQ!

Sunday, October 7, 2012

KEK NOMBOR 1

Order dari Wawa,di Putrajaya....untuk birthday boy..request utk ada ladybird....

 Kek no 1-choc moist 2kg++

TQ!

ROSES BOX CAKE

This cake i made for my old friend di Putrajaya..dah almost 5years tak jumpa....


Roses box cake
inside-vanilla cake 2kg++

May u  have a very blessed birthday!!!


FONDANT NAUGHTY CAKE

Order dari Aqilah, utk mengusik kawannya hehe....bachelorette party...

  MALE BODY CAKE (naughty cake)
kek dalam-choc cake

kami buat juga jenis cake yg camni tp ada certain2 degree la ye bukan sume kami buat..takle sampai yg nak buat pun rasa segan ke gross ke okehhh heheh apa2 bleh email kami di midnitebaker79@yahoo.com

2D CAKE-ELMO

Order dari Elyza, kek elmo...


 
2D cake-ELMO
kek kat dalam -vanila
3kg
>

TQ!

EDIBLE CAKE-ULTRAMAN

Order dari cik puan di bangi, sori lupa nama pulak...yg ni kek yg ke-2,gambar ultraman juga...

                                                         inside-choc cake1kg

TQ

Saturday, September 22, 2012

KIDS DRESS CAKE

Order dari Syuhada..design tak kisah , ikut saya aje...kalo sapa2 nak order kek yg lain2 pun bolehh...


 KIDS DRESS CAKE-inside choc cake 2kg

TQ!

ROSES CAKE

Order dari Hana for her hubby....


 ROSES CAKE 7"-inside chocolate cake
TQ!

MADELINE CUPCAKES

Order dari my cousin...this delicious madeline cupcakes....

TQ sis!

Tuesday, September 11, 2012

HEART SHAPE BIRTHDAY CAKE

Untuk anak tersayang....Nana...

Coklat cake, 2.5kg

FULLY LOADED PAVLOVA

Order dari Pn Halimah di Swak utk kawan di RUmah Rohas...jenuh la mencari rupanya2 tepi jalan aje...design pavlova dipilih oleh custeme juga...

 FULLY LOADED PAVLOVA



TQ !

Sunday, September 2, 2012

RAINBOW CAKE LAGI...

Order dari Hamizi...rainbow cake...

 RAINBOW CAKE MIDNITE BAKER STYLE
8inch round
standard rainbow cake adalah macam ni ye...kalo nk request ada tema bagai, harga pun lain ye...tp kalo nk request takmo full icing just buh kat atas je pun boleh tapi harga sama aje okehh...

Wednesday, August 29, 2012

KEK HANTARAN

Order dari AMiera....design given by customer...


7" choc moist hantaran cake + handmade flower +scroll design
  ada 1 set cupcake tp pic lupa lak nak amik....

TQ!

KEK KAHWIN BAJET- BLUE THEME

Order dari EJa juga.....kek kahwin bajet...yang penting kek mesti ada okehh!!....


                                                       2 tier wedding cake-choc cake

Berminat nak order?? sms ke 012-3862589 untuk info tq.

MUFFINS LAGI...

Order dari Eja.                                 800pcs muffins utk doorgift...


TQ!

BAJET WEDDING 2

Order dari Ida...ikut cam baje wedding punya ,color tema silver....untuk yg ini, stand dia pun kasi skali le tak yah anto balik...

                                                                 bajet wedding 2
TQ!

FONDANT HANTARAN CUPCAKES

cupcake hantaran..order dari Hafiza...design mix n match dari custeme sendiri..

                                                                   16M cupcake

TQ!


Tuesday, August 28, 2012

EGGLESS CARROT CUPCAKES

Cupcake di request oleh SYahirah, eggless carrot cuppies....di sni mmg kita akan ikut permintaan custeme selagi boleh...jadi ada sapa2 yg berkenan nk cuba kek yg lain dari lain bole aje kat sni....sms saja 012-3862589 yer..
                                                              25M eggless carrot cupcakes
TQ!

Monday, August 6, 2012

BISKUT PERMATA DELIMA

BISKUT RAYA...PERMATA DELIMA..RM20/35PCS
BERMINAT BLEH SMS 012-3862589...RASANYA???? SANGAT2 SEDAPPP...JGN PERCAYA CAKAP SAYA CUBALAH DULU!!!BELI 5 BALANG,FREE DELIVERY ....

Sunday, July 22, 2012

QUICHE-RAMADHAN ONLY!!!

Assalamualaikum..
 kali ni didatangkan dengan Juadah Berbuka Puasa...produk terbaru adalah Quiche....boleh pilih flavor,
hot tuna with mushroom
chicken blackpepper
chicken masala
spicy beef


gambar di bawah adalah quiche hot tuna with mushroom...quiche dalam saiz 9inci ye...

BERMINAT?? SMS 012-3862589 dan boleh self pick up di Bandar Baru Bangi...TQ

KEREPEK PISANG SEMPENA UNTUK RAYA!!!

JUALAN UNTUK RAYA...KEREPEK PISANG YANG RANGUP.....MARI2 ORDER..KALO NAK MAKAN LEPAS TERAWIH PUN BOLEHH...HARGA SEPERTI DI BAWAH YE...


BALANG BESAR- RM10
BALANG KECIK-RM6

            BERMINAT???? SILA SMS 012-3862589/012-6915740 UNTUK ORDER...TQ

Tuesday, June 26, 2012

2D ultraman cake

                                             kek ultraman..tapi kepala je le hehe

order dari sholeha..TQ

Sunday, June 3, 2012

2TIER WEDDING BUTTERCREAM CAKE

Order dari Shahlal,kek kahwin...design custeme nak macam dalam blog juga..layannn...


2tier wedding cake-inside carrot cake with buttercream frosting
TQ!

PAVLOVA!!!!!

PAVLOVA

1ST TIME terima order pavlova ini...tu pun sebab customer dah berharap le pulak..nak kata teman free, tak juga time tu bz juga tapi okla...bole kot ....tp yg lawaknya 2nd batch buat baru jadik..yg 1st buat hah rentung kauu huhuhu..so buatle lain....jenuh juga le mengadjust oven bg betui huhu..okeh kalo sapa2 ada minat mau order??? 1 layer rm40 aje ye...bole sms saja saya..012-3862589...

Tuesday, May 29, 2012

KEK NO 1

Order dari kawan hubby...kek coklat menjadi pilihan....

no.1 cake-chocolate


TQ!

Friday, May 18, 2012

EXPRESS ORDER-HARI GURU CUPCAKES

Express Order dari Datin Maziah utk anak2 nya sempena Hari GUru...design sy buatkan ala2 bakul bunga gitu hehe...sbb kotak xde so have to make my own box....huhu  merempit pagi2 ke Tepen..minta maaf le sbb lmbt smpai...80pcs kesemuanya...

4box M size vanila cupcakes..
1box consist 20pcs cupcakes

TQ!

Monday, May 14, 2012

FONDANT HANTARAN CAKE

Order dari Musfirah, senang deal dgn dia..akak buat je camne kak janji lawa sudehh heheh, tq la i lebiu lahh hehe...
fondant hantaran cake (kek coklat)

TQ!

2D CAKE-KEK REMOTE CONTROL KO PROPO

Order dari my regular custeme,Muna..nk suprise kan cik abe...kata kek keta dah byk org buat..kek remote takde lg..siap tnya bleh buat tak? kih kih kih..haha ....i buatkan aje ..mmg suka buat lain dari yg lain hhehehhe...

2D CAKE-KEK REMOTE CONTROL

TQ for your endless support!

FONDANT HANTARAN CAKE-PEACH THEME

Order dari Azimah utk hantaran wedding...

fondant hantaran cake-peach theme(choc moist cake)
TQ!

Sunday, May 13, 2012

cupcake hantaran-red n white theme

Order dari Halina

25s choc cupcakes

TQ!

CUPCAKE IBU

Order dari Riza...
16 s vanilla cupcakes

TQ!

FONDANT WEDDING CAKE 2 TIER

order dari syuhada,fondant wedding cake 2 tier...ni 1st time buat bunga sendiri heheh..bunga hak beso tuje le..yg kecik beli aje hehehe....tema merah putihh..



FONDANT WEDDING CAKE-2 TIER WITH PEONY FLOWER

TQ!

Monday, April 30, 2012

HANTARAN CAKE-PINK SILVER THEME

Order dari Izza,tema pink silver....

hantaran buttercream cake-inside choc sponge
TQ!

red velvet, deco

Xpress order dari Julia..red velvet also...
BIRTHDAY CAKE-RV DECO
TQ!

DOLL CAKE-PINK THEME

Order dari K Su...
DOLL CAKE-Inside choc sponge
TQ!

RED VELVET DECO VERSION

Order dari Echah utk mak tersayang....

  RED VELVET DECO VERSION
TQ!

cupcake


order dari liyana...2box cupcake...

STRAWBERRY CHEESECAKE

Order dari Husna...STRAWBERRY CHEESECAKE....sapa2 yg berminat nk order camni pun bleh..nak buah lain pun bleh janji ada bajetnya hehhe

BUTTERSCOTCH CAKE

Order dari Aisha... BUTTERSCOTCH cake versi kecik punya...

TQ!

TIRAMISU

TIRAMISU...
Order dari K Linda..tq!

kek kukus choc moist

order dari kwn my mom...kek kukus choc moist skali dgn toppingnya...
There was an error in this gadget

Translate