Sunday, May 11, 2008

HAPPY MOTHER'S DAY!!!

Salammm againn......utk entry yg ini kelas dah abih.....tgl nk siapkan order saja....sume utk mother's day punya.....hah apa lagi...layannnn.....

yang ini untuk cik shakirah di telekom....patutnya ada set ni skali box malangnye box sudah xde stokk...abih ku tawau pekan tepeng ni xde...beli ler plak gift box lain x muat la pulakk...
last2 terpaksa refund utk kotak...takpe cik shakirah...next time kalo tgk ada promo je order awal2 tauuu....TQ Shakirah....

yang ini pulak....order dari Miss Rohana utk mak tersayang....ni double order....kek dalam cc choc n vanilla....
yang ini pulak my spesel brownies.....delivery ok....cuma silap color gate umah je...hah....maknye kata sedapppp.....x percaya? try ler order ngeh ngeh ngeh......

yg ini pulak order dari Miss Syiea utk maknye.....haaa yg ini ada kisahnye.....kami dah siap anto sume....rupa2 silap umahhh.....adoiiii.....sib baikla yg umah yg accept cupcakes ni x makan lagi...risauuu pasal bukan nama derang hehe....kalo x dan dan tu gak la aku p buat yg lain....cc kat dalam vanilla....syiea....soriii byk2 ye....len kali k qis buat DO haa sng...takde silap lagi hehe....TQ for your order...jgn serik order dari k Qis yer.....
There was an error in this gadget

Translate