Friday, May 16, 2008

TRIP TO IPOH

Salammm all.....ari ni nk update pic yg order yangku bawak ke ipoh....CARROT CAKE 1/2kg ni diorder leh cik nazirah bersama CARROT CUPCAKES jugak.....huhu....nk dijadikan citer.....carrot cc accident tengah jalan abih terbalik gara2 pemanduan F1 yang x asing lagi (hmmm sapa lagi...akulaaa.....) sib baik tak masuk hway lagi....dah dekat sgt nk masuk hway so aku pun patah balik la touch up balik mana yg patut carrot cc aku ni...then gerak balik ke ipoh la....hak yg bwh ni ok pasal dia dok dalam tray yg satu lagi dah siap dihadang oleh seat penumpang so xde la cacat cela....ni utk makan2 saja no function apa so xde la nk decorate ke apa janji sedap n ngapppp masuk dalam perut hehehhe....

Order yang lain...BROWNIES diorder oleh Bob ARcher utk wife tersayang, Fara ...sori fara jenuh aku cari mana aku letak gambo brownies..folder aku byk sgt hehe(kang aku jmpa, aku buh kat sni ek)......ni kes yg suprise bini nih.....bagus betoila laki bini.........gambo sama je cam gift set utk mother's day but sambut sekali ler utk anniversary derang yg ke-5.....okay Fara & Bob, Happy 5th Annversary from us....moga rumahtangga kekal bahagia smpai akhir hayat.....
p/s: kalo nk p clubbing tu ingat kat aku sama hehehhe....


yang ini pulak aku nk surprisekan my sis yg besdaynya 18 nih....but kang aku tak terturun la pulak ipoh so aku pk why not buat je awal bg tokojut sket hehehhehe....
kek ni nampak cam 1/2 kg but setelah dimekap apa sume mau 1kg gak ni....kek dalam CHOCOLATE BANANA....dalamnya ada 3 layer....1st layer buh coffee flavor....2nd n 3rd aku buh tiramisu.....sume layer ada pisang.....buh dalam keta bau semerbak je........huhu aku yg buat tu pun rasa nk makan je sib baik akak aku pnya ahaks!....so x leh la aku belah tgk kasik tunjuk kannn....yang cucuk nama tu aku buat sndiri pakai sugarpaste..lidi tu aku beli la hehe....

Okay Yong....SELAMAT HARI LAHIR....
MOGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI..

LOVE,
AQIS,NIZAM &NANA...


Sesapa nak order kek cam kat atas ni....ingat jer talian hayat tu okay.....adiosss
There was an error in this gadget

Translate