Sunday, May 11, 2008

MGU TOKEH G SEKOLAH PART 1

Salammm alll....lama dah tak mengupdatekan di sini....tokeh p masuk sekolah kejap hehe....tp tang masuk sekolah tu sempat ler buat sikit mana yg patut....hah malas nk cakap byk byk....mohhh layan je gambo yg ada....

cupcakes diorder oleh miss shahh utk jamuan makan-makan, kek kat dalam mix flavor (choc, vanilla, cappucino) .....utk first timer...aku kasik order campur la sbb nk tau mana yg plg berkenan kan.... ni anto pagi2 sebelum masuk kelas...smpai kelas aku asik "pahamm cikgu".......hehhehe.....TQ Shah for your order....

yang ni pulak kakak dalam kelas ku order, k rozimah katanya saja nk try test rasa... kek dalam vanilla....hah rasa kak jgn x rasa.....kalo sodappp mai order lagi dgn saya hehhehe...makasehhh order kat saya naa....



haaa yg ini spesel punyaaa...haha pasal diorder oleh diri sendiri.....dalam kek coklat....topping ganache pehtu buh seketul stoberi atas tu...ermmmm sedappp.....selit skali hak yang ada krim sikit.....JEMPUT MAKANNN!!!
There was an error in this gadget

Translate