Tuesday, March 4, 2008

SEAFOOD THEME





dah memalam ni.....the little angel sudah titun....baru sonang mau wat keje.....last week ada order dari hotel seri malaysia tapi sebab kejar masa so tak sempat nak amik gambar jadi saya pun duplicate la wat lebih kurang cam untuk hotel tu......patutnya ada kaler oren tapi ada masalah teknikal sikit so saya display yang kaler biru saja.....design cam biasa inspired by cuppacakes.....design derang ni lelawa...huhu cam saya ni amatur saja....so layan je la ek.... kalo rasa nk p bercuti tuuu haa ingat ingatla kek ni insyaallah smapi ke destinasi tu walaupun x p sana hhehhehe.......
There was an error in this gadget

Translate