Tuesday, March 4, 2008

CARROT CUPCAKES WITH CREAM CHEESE ICING

Salam all....entry hari ni....carrot cupcakes with cream cheese icing ( bahasa melayunya kek cawan lobak merah dengan aising krim keju)..... nampak lagi menarik kan dari entry sebelum ni.....yang dulu tu pakai aising kacang....yang ni yang paling sesuai dengan dia.... memang kalu makan insyaallah tak mengecewakan......
so....kalau sapa2 yang berminat nk order bleh order via email,sms, or call sahaja tp di nasihatkan email la kalo bleh.....kek ini datang dalam pakej:9pcs, 16pcs & 25 pcs....
penghantaran terus ke depan pintu rumah anda kalau dalam area taiping lah....kalau area ipoh or selain dari tu pun boleh tetapi dengan harga penghantaran yang berpatutan......

maka, jangan tunggu lagi....order lah sekarang........sila email atau sms untuk sebarang pertanyaan...
There was an error in this gadget

Translate