Tuesday, February 12, 2008

Sugarpaste cuppies

Salamm alll.....ha ni pic yg nak update lama x terupdate-update hehe....maklumler bz ler katakan..ahaks!(konon....) comel x bb tido tu.....topi kepala tu import dari jepun haha....hmmm kerana tanganku keras so bleh lukis pic tembikai je laa.....yang baby tido n hat tu dari sugarpaste....hah jenuh jugak nk buat tu....yg tembikai dari buttercream n piping jelly and yang bintik2 tu nampak je camtu.....tapi sedappppp.....maklumla feberet guee....(cream cheese....)

patutnya ada lagi photo sugarpaste ni..tp amik gambar blur ni dua je yg bleh dipublish kan....photographer amatur ler katakan ohok ohok....


yang kaler coklat sudah semestinya chocolate buttercream yg diswirlkan....sedapppp....hah smpai ari ni lg ku teringat kesedapannya....yummy....yg lain2 pun buttercream saja but atas dia sume dr sugarpaste....terima kasih bebanyak pada sifuku....macehhhh.....
There was an error in this gadget

Translate