Thursday, February 7, 2008

Karnival Usahawan

hai....dah lama x update kat sini...huhu...ni gambar di ambil masa aku n hubby join gerak muda usahawan di kamunting pada 26 & 27 januari lalu.....hmm cuba tengok cupcakes kat bawah ni....ada ke rupa cupcakes christmas ek???.....

yang macam versi christmas ni butter cupcakes with buttercream frosting....kalo customer request nak pakai butter icing pun blehhh......sapa2 yang minat manis la.....kalo tak buttercream frosting tu just nice aje.....
ha...yang ni plak.....bermacam sponge cupcakes with buttercream frosting....customer bleh pilih flavor(chocolate, strawberry & vanilla).....

yang ni plak....yang paling healthy among others ....carrot cupcakes with nut frosting......dari segi rupa...maybe plain aje.....kalo letak sprinkles maybe cantik sikit tp rasanya....walllahhh!!!kalo nak sedap lagi memang pakai cream cheese frosting...tp tu pricenya up sikit ler....maklumlaa cheese mahalll kan...rasanya memang besttt...tak rugi belii......





lagi butter cupcakes......pilih aje mana nak.....mari mari beli cupcakes ku hehe......kalo nak design sendiri pun bleh...call saja di 012-3862589.......



There was an error in this gadget

Translate