Sunday, December 21, 2008

WEDDING......

Order dari Liani...tema purple grey....order sume skali dari hantaran hg ke 2 tier kek + cc....nk buat roses ni punya la azab huhuhu sbb dah lama x asah skill...smpai ke pagi buatnye..tido bapa jam je .....mata tu kalo bleh letak mancis pun ok hahahah....layan je la gambo2 yg ada ek....

25pcs(M) purple grey roses from bride to bridegroom's side...

close up...

16pc(M) maroon roses from bridegroom to bride's side

merah itu cinta....

utk potong kek....sudah susah payah buat kek apa sume dah siap pasang..tokeh beso boleh lupa amik gambar dekat plak huhuhu..sabo je laaa......maklumler sebab kena pasang time sume dok tgk....patutnya pasang dulu kat tempat lain malangnya tuan umah ada teknikal error n we end up waiting lama le kat situ..then kena pasang time tgh ramai2.....panik wehh..hahahhaha org siap ada budak kecik nk dtg mkn cc kat situ terus lagi hehhehehe.....sori ler gambo blurr..hak ni je yg ada...

2kg orange cake + 36pcs (s) cuppies

by the time nk kena assemble kek utk tier ni sempat ler masuk dalam tgk umah hantaran2 ye..so sempat ler snap gambar yg dah dlm bakul hantaran hehehhe...
dalam bakul..comel2.....
i like this one.....very da gorgeous laaa.....

okay to Liani & partner...Selamat Pengantin Baru....gambar2 nnti jangan lupa mail kat akak ek....
TQ for your orders!

sapa2 yg nk order full package camni..blehla order...bleh dapat diskaun kalo hak byk2 camni ye....ok cau cin cau....
There was an error in this gadget

Translate