Monday, December 1, 2008

SPECIAL ENTRY REGARDING DELIVERY

Salamm semua....ni nk bgtau ler sket pada semua...especially pada yg bakal jadik custeme ke...biasanya mmg x cakap mende2 camni dalam blog...tp sekadar utk better understanding..rasanya we should do it la...

Jadi pada sapa2 yg nak bakal order , bleh la tgk kat How to Order tu..detail sume ada situ kecuali price je kena mail dulu dgn kami.....penghantaran kat area mana2 pun ada caj dia..eventhough dalam Taiping pun ada caj penghantaran dia kan....macam ni la...
yg dalam Taiping tu..kalo rasa x nk bayar kami utk delivery takpe...U R WELCOME TO COLLECT AT OUR PLACE...sbb sama jugak kan...if u nk beli kek ke apa ke..kena kuar isi minyak utk pegi ke kedai kan..sama je konsep dia...n furthermore...kalo nk kena hantar urgent...bleh la dtg cepat2 amik kat rumah..jadi..dua2 party x buang masa.....bukan nak kata apa..tapi kalo yg pegi ke kedai kek yg betul pun..apa2 yg URGENT & EXPRESS bukan ke harga akan up lagikan...so terpulangla nk macam mana....

BG YG LUAR TAIPING PULAK...for us apa yg di caj tu x amik untung pun...mmg buta2 rega minyak n tol je if ada.. pls don't expect us to deliver jauh jauh with the price RM10 kan???bwk kek bukan macam hantar brg pakai POSLAJU KE COURIER KE.......bleh main campak2 je ....KENA BWK VERY DA SLOW....ALA2 TURTLE GITU....rega letih travel anta kek..rega if apa2 jadik tgh jalan sapa nk byr ??so sama la macam tadik, kalo rasa mahal..rasa x berbaloi...DIULANGI SEKALI LAGI....BLEH DTG PICK UP SENDIRI KAT UMAH.....I PUN HAPPY, U PUN HAPPY KAN??

Jadi...kalo ada sapa2 yg terasa, kami minta maaf byk2 la ye..cuma sekadar utk pemahaman bersama je...kalo ada apa2 mslh..bleh je inform xde masalah..bukannye tak leh tolak ansur kan...
biar la jgn smpai susahkan org lain & diri sendiri...sama2 dpt manfaat kan.....
Wallahuallam....
There was an error in this gadget

Translate