Sunday, July 20, 2008

THIS WEEK ORDER

Salammm...pe kabar sumer...lama x update kan....x berapa sihat sgt lately .....yg ni repeat order dari same customer...utk birasnya plak....cc dalam CHOC, 100pcs....color theme yellow + white...cc utk kawin kalo x silap......
macam biasa, tukang pack hehe tokeh beso....bukanler aku x leh pack saja je bg keje muhehhehe
Thanx for the order K Azah!


This 2nd order datang dari jauh , Seri dari KK, Sabah utk adiknya Rio yg dok dkat Gunung Semanggol.....jauhhh tuuu.....after beberapa discussion maka si kakaknye memilih la theme seperti gambar di bawah utk adiknya yg tersayang....request utk pakai transparent box....
Cupcakes selepas box dihiaskan.......
Side order ......apa lagi kalo bukan this chilled strawberry cheesecake!

Thanx Seri for the orders!


Berminat nak order?
Email je di balqis_cakes@yahoo.com or sms je ke 012-3862589
There was an error in this gadget

Translate