Friday, July 4, 2008

TESTING...FRESH CREAM....CARROT??

Hai all...this is my first attempt using fresh cream as topping...wahhhh memang lama nk melepa wehh...huhu..normally aku pakai cream cheese as sebagai topping....ni saja ler nk try fresh cream plak...kek cam biasa ....feveret we all kan.... extremely rich moist carrot cake....ermm yummy.!!..nak makan sendiri pun mau deko gak muhehhehe.....ok..nti aku dah rasa aku post lg sni..ni lom rasa lg ni....

pakai aje garfield banyak2....best je aku tgk....hehe....manyakkk syiokkkk.....

warning!!!!....ermmm x bleh letak lama2 luar peti ais kang cair....kalu mau order..amik....n terus ngap blehh....kalo nk tgu berjam2 .....soweee..tak digalakkan..hhehe....ok.....cau cin cauu...

Part II

ok....aku dah rasa dah....hmmm...rasanya kawan si carrot cake ni masih menang kat cream cheese ni....hehe...fresh cream dgn carrot is no go for me...hubby n anak i hmm ok aje..esp si bubu tu la ngap ngap ngap je cream tu hehe.....
There was an error in this gadget

Translate