Sunday, April 27, 2014

LONGGGG HIATUSSS....NOW IM BACKKKKKK........EDIBLE IMAGE CAKE

Assalamualaikum.....maaf le lama dah menyepi diri.....alkisahnya kerana menjadi mak buyong kali ni tersangatlah mencabar rasanya.....masa tu tengok segala gadget, internet pun nak bluwekkk rasanya...so kali ni dah ok sket br le dapat meneruskan perjuangan sebagai baker balik.....tapi sampai bulan akhir bln 7 or awal bulan 8 ye..pastu tokeh kecik bercuti ganti dengan tokeh beso je yg ada sbb bg laluan pada bakal pewaris pulak ye ahaks hehehehe....ok sila le jamu mata ye....


KEK EDIBLE IMAGE
MY LITTLE PONY 

untuk edible image boleh order di sini ye 012-6658981 ( Nizam @ Bangi), untuk cake order bleh order pada saya ye.....

KEK EDIBLE IMAGE
SOFIA THE 1ST

There was an error in this gadget

Translate