Wednesday, July 13, 2011

MY RAINBOW CAKE

Akum..ni xde sapa order..saja je try pasai dah tak tahan tgk org sini sana dok tayang kek rainbow...aku pun belasah le buat gak...p survey gambar rainbow ada 7 color tp tgk ramai yg buat 6 color je...ceh aku buat konon nk bg cukup 7 color dah color x cukup le plak so puas ati je la dgn 6 color tu....yg aku buat ni x pakai le krim itali ke apa pasai x kuasa la nk membuatnya..pakai krim biasa pun bleh...time ni saja le try pakai fresh cream...tp rasanya kalo pakai krim biasa pun lg ok...
MY RAINBOW CAKE

THE SLICE OF THE CAKE.....

Cake ni berat dalam 1.6kg gitu..tinggi pun tinggi..so jgn le plak kang kak sy nk sekilo je haha naya aku...kang udah x cukp color plak okehh...tp mmg syok le bila dah siap...ceria je rasa hhehhe..ok sapa2 nk order bleh..tp bgtau awal la ye..nk buat nye lama le gak kalo x brape nk sabo hehe...sila call/sms je sy 012-3862589...
There was an error in this gadget

Translate