Sunday, February 1, 2009

UPDATES

Salamm all..lama x update ya..satu sebab pindah umah..dua..sebab internet takde..now je ulang alik menempek dkat umah parents utk internet sementara tgu nk smabung internet balikdkat umah baru...alhamdulillah..walaupun apa yg berlaku kat umah lama tu...kiranya new year new house okla kan hehheehe..ok pada mana yg dok tgu gambar tu..harap bersabar sket ye sebab pic ada dah transfer dalam laptop tokeh beso tp x sempat nk transfer ke pc sini...dia dah balik penang...so yg ada tertgl je ni yg leh view je...tgk je la ye...

Order from Shaira to Eff.,Naval Base,Manjung....

25pcs cupcakes (L)
strawberry flava


1kg blueberry cheesecake with grapes
add on: love stick

Order from Wana
16pc (M) vanilla cupcakes


Order from Suraya
25pc(s) vanilla cupcakes

TQ all for your orders!

and pada bakal2 pegantin baru please make your reservation seawal yg mungkin walaupun wedding lambt lg ye .......boleh tgk kat sudut belah kanan ni mana tarikh yg dah full ye...sebab dah ada tarikh yg saya kena tutup dah..jgn tgu last minit tau!...mana2 yg nk jmpa saya utk discussion bleh call 012-3862589 utk appointment or email je di balqis_cakes@yahoo.com......

Salam Mesra,

Balqis
Midnite Baker Team
There was an error in this gadget

Translate