Tuesday, October 28, 2008

A GIFT FOR LOVELY DAUGHTER

By the time i'm confirming this order, i'm on my way for my vacation...patutnya delivery one day earlier tapi sbb saya x balik lg so ditangguhkan ke sehari lepas tu...cc dipesan oleh k siti utk anaknya, angah yg berada di MRSM Taiping....kesian anak x dpt balikbercuti sbb dah nk exam mgu tu..so the mother wish that i could suprise her with this lovely gift from them....orgnya kecil molek je...i hope u like it...n best of luck for your coming exam dear...

TQ K Siti for the order!

cherry blossom

cc ni di order oleh kar chung ....dah bg design siap2 nk yg macam mana so kita ikut je la mana yg bleh...sume buat on the spot je termasuk la cherry blossom tu..tp mmg time consuming la..hehe..tp ok..bleh je buat..de mslh....any way, kar chung...hope u like it! n TQ for the order....

lepas dah siap mmg suka kaler merah2 ni..hehehe...

2 TIER STACKED CAKE

hari ni saja je try buat 2 tier stacked cake..actually this type of cakecan do for birthday or wedding as well but sebelum ni takde konfiden nk buat kek2 jenis camni hehe.....kalo nk buat kek jenis fondant punya pun blehh....kek kat dalam cam biasa kek coklat...bunga2 sume pun handmade termasuk sunflower....so kalo sapa2 nk order kek camni bleh la order..tapi kena inform awal ye sbb cake box nya xde di jual kat sni kena p cari tempat lain....

kek dari pandangan depan

kek dari pandangan atas...

so sapa2 nk order blehla order..nk design camne pun bleh....yg kat sni saja je tampal2 hehhehe....janji sukaa...so jgn lupa sms ke 012-3862589 or email ke balqis_cakes@yahoo.com

cc untuk jamuan



Order dari jihan utk jamuan raya kat sekolah....soriii gambar yg ni yg elok sket je yg lain sume..blurr2...
TQ Jihan for the order!

jamuan raya

akum...nk update gambar..ni pic masa jamuan raya area umah...letak sekejap je...dah clear..buat pun x byk hehe..last minit pnya keje huhu....
cc pakai vanilla aja...nk cepat main tabur2 dgn sugarpaste yg ada....

Tuesday, October 21, 2008

On vacation

Salamm alll....n Selamat Hari Raya to all....disebabkan nak g jalan2 n laptopku kong so x dpt ler me wi fi kan diri......huhuhu...... maka utk sbarang pertanyaan , pls SMS to 012-3862589....utk order cam biasa email ke balqis_cakes@yahoo.com tp lepas 24hb ni baru bleh check ye...TQ very much....utk pic order yg lepas2 nnti ku upload ler.....sekiannnn

Monday, October 6, 2008

KEK KAHWIN RAYA

Kek kahwin raya....order dr iza ....kek dalam kek coklat 2 tingkat....berat ><4kg....

kek 1st layer....setiap layer ada filling rasberry jam + butterkrim...
kek 2nd layer.....merah itu menawan....
Thanks Iza for the order and have a blessed marriage....

KEK HANTARAN 2


Kek fondant hantaran ni di order oleh Eila....dtg jauh nak amik kek...kek kat dalam kek coklat gak...berat ><1.5kg...tema biru n pink...request nak letak dalam kotak berhias skali...


Kek ini lain ler sket dr biasa..sebab rasa nk letak bulu2 tu haa rasa cam best plak hehhee...okay kot2 ada sesapa nk order bleh order....cakap je nak camne....bleh buat insyaallah...
Thanx Eila for the order!

KEK HANTARAN 1


Kek diorder oleh org dkat je dgn umah..As dari Tmn Sg Mas....kek coklat dgn fresh strawberries..berat ><1.5kg....

Thanks As for the order!

Order utk Mak Mentua....


Carrot cake dgn cream cheese frosting & Choc Cheesecake diorder dari Sue...berat cake><1kg & 1/2kg... tp lupa nk amik gamba cheesecake...hehe jgn mare ye....
thanks Sue for the orders!

SOCCER & FLOWER THEME

Salam Aidil Fitri buat semua dari kami di MidniTe Baker.........harap dimaafkan jika ada tersilap tutur kata atau perbuatan yang menyinggung perasaan....okay...layan je pic ni.....masih dalam mood raya hehehe....

Soccer ball on green grass...special cupcakes, vanilla flavor with blueberry filling....

flower theme...cupcakes orange flavor....

flower theme also.....special cupcakes, carrot cake with cream cheese frosting....

Thanks Ina & Azlin for the orders!
There was an error in this gadget

Translate