Tuesday, October 28, 2008

2 TIER STACKED CAKE

hari ni saja je try buat 2 tier stacked cake..actually this type of cakecan do for birthday or wedding as well but sebelum ni takde konfiden nk buat kek2 jenis camni hehe.....kalo nk buat kek jenis fondant punya pun blehh....kek kat dalam cam biasa kek coklat...bunga2 sume pun handmade termasuk sunflower....so kalo sapa2 nk order kek camni bleh la order..tapi kena inform awal ye sbb cake box nya xde di jual kat sni kena p cari tempat lain....

kek dari pandangan depan

kek dari pandangan atas...

so sapa2 nk order blehla order..nk design camne pun bleh....yg kat sni saja je tampal2 hehhehe....janji sukaa...so jgn lupa sms ke 012-3862589 or email ke balqis_cakes@yahoo.com
There was an error in this gadget

Translate