Wednesday, April 30, 2008

KEK CHOC MOIST LAKKKK......

salam alll......nk apologize dulu pada sapa yg view pic ni.....gambo blur sebab dah x dan nk amik byk2 sbb time tu tgh kejar masa.....kek choc moist .....curah je dgn ganache......siappp....pasal custeme request nk makan saja2 hehe....layannn je laaa....berminat nk order??? email je at balqis_cakes@yahoo.com or sms je 012-3862589.....

Monday, April 28, 2008

CARE FOR A BITE??

Salammm alll....brownies lagi.....kali ni brownies plak......namanya SPECIAL BROWNIES dengan strawberry ditopping bersama coklat yg sedapppp hehe.....memang sapa2 yg suka brownies ni....memang makan ingat punya hehheheheh......



ok kalo ada sapa2 nk order cam biasa lah....talian hayat yang ada .....012-3862589 or email je kat balqis_cakes@yahoo.com

Sunday, April 27, 2008

MDGS-SET C



SET C ( 10pcs handmade chocolate + gift box + card ) + FREE 1 paper bag
Promotion date : 9/5/08 - 15/5/08
Price:RM35

U can choose whether to use black chocolate with white choc drizzle or vice versa....

chocolate in box.....made especially for your mom.........hurry n place yr order now!!!suprise yr beloved mom.....or mother in laws.....or why not just give to both......hehehe

MDGS-SET B


Sambungan untuk Mother's Day Gift Set (MDGS).....

SET B ( Walnut Brownies 8" + Full Ganache + Fruits Topping + box + card)
Promotion date: 9/5/08-15/5/08
Price: RM45

soriii....gamba kad dari dalam takde....gambar blur so xde masuk kat sini....
gambar brownies dari dekat.....
ok apa lagi...place yr order noww!!!!

MOTHER'S DAY GIFT SET-SET A

Salammm alllll..mlm ni nk update utk mother's day gift set.... disebabkan asik error je so x leh nk upload byk2 gamba dlm satu post so saya buat satu2 ok....
SET A ( 24pcs cupcakes + gift box + bow + cute card) + FREE 1 Paper bag


kad utk ibu tersayang...ni gambar dekat....
ni content kad dari dalam....

sample cuppies....bleh request simple design...terpulang pada masing2 pnya citarasa....
cuppies in this cute box.....

cupcakes in box.......ok promosi ni available dari 9/5/08 smpai 15/5/08...so kalau ada yg terlambat ke tercepat still bleh hantar utk bonda yg tersayang......

untuk promosi SET A = RM45 saja......

Friday, April 25, 2008

MYBUBU'S 2ND BIRTHDAY

Salammm alll....Happy 2nd Birthday Puteri Nurdina Farzana!!!! tu nama mybubu hehe....kek kat bawah tu...haha kek ngelattt.....tabur je choc rice....udah x sempat last minute pnya keje.......comel dak 2 teddy bear atas tu...hehe.....jenuh gak nk membuatnya.....bertahun tahun baru siap haha..... kecuali lilin je yg beli....kek kat dalam choc moist 2kg....patutnya nye nk letak choc layer but nk cepat...haha buh je buttercreammm pun ok....oraiittss .....tengok je laaa....

For mybubu....moga jadi anak yang solehah dan diberkati Tuhan dunia dan akhirat....Aminnn...LOves....Mommy & Daddy......

Friday, April 18, 2008

SUATU KETIKA DULU....NGEH NGEH NGEH

ni masa zaman baru stat kek mengekek ni.....hehe tengok jerlaaa...jgn komen....muhahhahaha.....

konon nk ikut style k mis huhu x jadik la muhehhehehe....dalam tu kek coklat moist....


yang ni ala2 sunflower gitu.....dalam ni kek butter ........

CC 6

cc ni diinspirasikan oleh blog deana dari sabah....sebab aku pun ada wat bunga gumpaste sndiri hehe tu yg excited nk buat tuu...kek dalam tu coklat n vanilla...haha pakai swirl je n letak bunga gumpaste ....ok selamat makansss...




nak order???guna talian hayat cam biasa ye.....

Wednesday, April 16, 2008

ORDERS FOR MOTHER'S DAY IS OPEN NOWW!!!

Assamualaikum alll.....haii....ok now tempahan di buka untuk hari ibu pada bulan Mei nnti....jadik sapa2 yg dok kat luarrr sana hehe kat kl ke kat spore ke kat obersea ke kat mana2 lahhh yang BONDA ke BONDA MERTUA ke ada di TAIPING,PERAK or kawasan yang seangkatan dgnnya blehla orderrr dgn kami.....surprise them with our gift box.....

Pilihan nya seperti kat sini:-

1) 24pcs cuppies termasuk gift box + cute card

2) brownies (size 8") full with choc ganache + fruits topping + gift box + cute card

3) handmade chocolate 10pcs + gift box + cute card

jika ada suggestion lain, bleh contact 012-3862589 or email di balqis_cakes@yahoo.com .......cepattttt tempah skrg sebelum terlambat....it's only a small gift BUT with big message to show how much you lovesss your MUM.....

Sunday, April 13, 2008

LASAGNA ANYONE??

Menu bersama dengan cheesecake di bawah.....Beef Lasagna....nampak sedap tak??hehe....kalo nak order detail cam kat bawah...


Lasagna
saiz: 7" x 4"
pilihan: beef or chicken
notis:1 hari awal

yer....tunggu apa lagi.....order je sekarang....i'm available 24hours ngeh ngeh ngeh.....

KEK INI HARI.....

Salamm all.....weekend tokeh beso balik....so cam biasa aku kan mmg sukaa buat cheesecake...maklumler....peminat setia sugar sugar ahaks! kek hari ni DOUBLE CHOC CHEESECAKE...base cam biasa pakai crust...1st layer white choc 2nd layer black choc haaa so sumer coklat2 belaka hehe.....topping is mix of both chocolate......hantu coklat huhu....


disebabkan tokeh sudah lapau so x sempat2 nk amik gambar sudahh ngapp....ni ha je yg tinggal ....janji ada pic nk tayang dlm blog sudahhh hehe....ok so sapa2 yg minat nak order.....bleh order jgn segan segannn...ditanggung sedappp punyaa.....

Friday, April 11, 2008

AVAILABLE IN 24 HOURS

Assalamualaikum and hye all to my dearest customers and friendss....now we are officially available for 24 hours ....please do not hesitate to call/sms/ buzz us at anytime at:

HOTLINE;-

hp no: 012-3862589

ym :rajabalqis
email: balqis_cakes@yahoo.com

Kindly be informed......

Sunday, April 6, 2008

FOR LOVELY KYRA

hye guyss.....this entry is about mommy kyra pnye order....nak riben, music n nama her lovely dotter,KYRA....cupcakes flava chocolate n strawberry .....color theme blue n purple....thanx fara for the order.....for the writing,will be better next time...huhu......hope u liked it....muahsss!!! to kyra....



said mommykyra, her frenzz x smpai hati nak makan.....hehe don't be....fed your eyes first then your stomach....ermmm yummmy!

CC 5

salam.....ari ni nak update cupcakes utk my sis's frenz if im not mistaken....carrot cupcakes lagi with cream cheese dan ditaburi dgn coklat rice.....

yang ini pun sama gak...cuma tabur dgn yang berkaler kaler plakss.....yummy.....highly recommend pada sapa yg nk jaga badan n mata hehe.....
anbody who interested to place an order u can just email me at balqis_cakes@yahoo.com or u can sms/call me at 012-3862589 or just leave your messages in the shoutbox ......

Wednesday, April 2, 2008

BIRTHDAY BRO

Salammm.....lama dah x update rindu plakss....ok malam ni celebrate birthday my youngest bro....so sbg kakak yg bleh la nk buat so yg mulia ayahanda suhla anakanda ni buatkan..hehe....kek yang diminta....CHOCOLATE CHEESECAKE....tu no hal pnya...yg jadik mslhnya nk edible image gambar sndiri..huhu jenuh jugakkss la gue..but luckily we managed to get it on time so xde la keciwa adik bongsu ku itu....dapat gak keta idaman dia kereta EVO.....vrooom vrooom.....tak dapat betul atas kek ponn jadik lak kannn hehe......

ok sebab letak edible image tu saja dah penuh sume ruang so x best la kalo xde tulis2...aku buatla CHOCOLATE CUPCAKES utk ada tulisan pulak........aku ni tgh malas gak ni so aku pacak je SELAMAT HARI JADI tu then tulis je nama....design simple simple saja....huhu jangan mare..dah 16 thn pun still panggil baby....takpe baby hensem hehe....

ok bagi sapa2 yang nak order CHEESECAKE/CUPCAKES ni cam biasa la ye.....email/sms ke alamat cam biasa...but bg notis 2 week in advance takut edible image xde susah nk dapat ye......woraitttt cau cin cauuuu.....
There was an error in this gadget

Translate