Wednesday, April 2, 2008

BIRTHDAY BRO

Salammm.....lama dah x update rindu plakss....ok malam ni celebrate birthday my youngest bro....so sbg kakak yg bleh la nk buat so yg mulia ayahanda suhla anakanda ni buatkan..hehe....kek yang diminta....CHOCOLATE CHEESECAKE....tu no hal pnya...yg jadik mslhnya nk edible image gambar sndiri..huhu jenuh jugakkss la gue..but luckily we managed to get it on time so xde la keciwa adik bongsu ku itu....dapat gak keta idaman dia kereta EVO.....vrooom vrooom.....tak dapat betul atas kek ponn jadik lak kannn hehe......

ok sebab letak edible image tu saja dah penuh sume ruang so x best la kalo xde tulis2...aku buatla CHOCOLATE CUPCAKES utk ada tulisan pulak........aku ni tgh malas gak ni so aku pacak je SELAMAT HARI JADI tu then tulis je nama....design simple simple saja....huhu jangan mare..dah 16 thn pun still panggil baby....takpe baby hensem hehe....

ok bagi sapa2 yang nak order CHEESECAKE/CUPCAKES ni cam biasa la ye.....email/sms ke alamat cam biasa...but bg notis 2 week in advance takut edible image xde susah nk dapat ye......woraitttt cau cin cauuuu.....
There was an error in this gadget

Translate