Saturday, February 2, 2013

HANDMADE FLOWERS FOR HANTARAN CAKE

kek order dari my fren....tema kuning kunyit.....i am proud to say the flowers are 100%  HANDMADE ye NOT STORE BOUGHT punya ye....berjaya juga buat setelah sekian lama mencuba hehe..ada sapa2 mau yg macam gini bule aje tp kena bgtau awai naa...N HARGA pun lain sket okehh...
FONDANT HANTARAN CAKE WITH HANDMADE FLOWERS

ada bunga ranunculus( yg tgh color hijau tu), ros, stephanotis,carnation n tulip...


cake:7"
flavor:vanilla

BERMINAT??? CALL 012-3862589 untuk order ya!!!

Friday, February 1, 2013

3D BALL CAKE-RAINBOW

Order dari Feesha...gambar cam  previous gak cuma edible aje btk love....

3D CAKE-MINI MCQUEEN CAKE

Order dari Azeera, yg ni version kecik sket dari yg asal mcqueen ye....nk selitkan girl skali pasai yg sambut 2 bday, malangnya mmg takde toys terpaksa le makcik buatkan figurine...dah lama x buat kalo x mmg x buat pasai very daa time consuming nk buat 2 budak ituu hehhehe..okehh


MCQUEEN CAKE MINI VERSION
inside:choc moist

TQ..

2D CAKE-KEK KERIS

Order dari Hanis lg, kali ni nk kek keris plak...yg best time buat kek ni bule x perasan tersilap arah pulak time buh keris tu..jenuh la adjust balik kasik betui hehe..moral of the story len kali buat koje buh gambo depan mata okehh heheh


KEK KERIS
flavor:lemon & strawberry sponge
size: 21" X 8.5"


sapa2 yg berminat buleh order..nk kek lain pun boleh..keta kebal ke jentolak ke hahahhaha janji sediakan $$$$ aje ye..TQ


KEK EDIBLE BARBIE

Order dari K Fiza....




kek edible barbie
kek choc sponge
1.5kg

edible barbie


3D MCQUEEN CAKE


McQueen Cake
berat: lebih kurang 2kg
jenis:3D cake

Order dari En Radzi... details cam kat atas..sapa2 yg berminat bule order ya...

KEK ALA2 KARPET ALADDIN

 kek saiz:24"x 24"
flavor: sponge(mix flavor)
berat:more than 10kg
 

KEK ALA2 CARPET ALADDIN....Order dari Hanis utk Arabian nite di Hotel De Palma,,,seminggu sebelum event, stress teman mengenangkan camne nk bwk ke sana tapi yg paling trauma sebab nk bawak turun dari tgkat 4 ke bawah...umah i takde lif maaa.....papan kek pun buat sndiri hehe.... alhamdulillah selamt smpai ke destinasi tanpa cacat cela cuma urat lengan sengal2 sket hehe...
sapa2 yg nk order bole order ye..yg ni bule makan dalam 200 org pun bole....
TQ ye....

AD HOC ORDER-2 TIER CAKE + CC

Order dari Ida Marsilla...express order...2 tier cake dgn 100pcs cupcakes


set up di tempat kahwin....sib baik la kakak pengantin otai....prepare meja within a second je hehe....

 ni buat bunga sendiri okehh.... mengasah bakat supaya tak tumpul hehehhe....


 bunga apakah ini?? rasanya ala anemone rasanya...belasahla labu janji jadi bunga.....


FONDANT HANTARAN CUPCAKE

Order dari K Shikin..nak kan yg senang bwk jauh,,,tu yg buat camni confirm x patah.....



cupcake

order dari emilia, cupcake red velvet + vanilla

KEK UPIN IPIN

kek, order dari Zamzurina...

kek EDIBLE ULTRAMAN

kek ultraman, alamak sori lupa sapa yg order..tu le lmbt update punya pasal huhu
There was an error in this gadget

Translate