Saturday, September 22, 2012

KIDS DRESS CAKE

Order dari Syuhada..design tak kisah , ikut saya aje...kalo sapa2 nak order kek yg lain2 pun bolehh...


 KIDS DRESS CAKE-inside choc cake 2kg

TQ!

ROSES CAKE

Order dari Hana for her hubby....


 ROSES CAKE 7"-inside chocolate cake
TQ!

MADELINE CUPCAKES

Order dari my cousin...this delicious madeline cupcakes....

TQ sis!

Tuesday, September 11, 2012

HEART SHAPE BIRTHDAY CAKE

Untuk anak tersayang....Nana...

Coklat cake, 2.5kg

FULLY LOADED PAVLOVA

Order dari Pn Halimah di Swak utk kawan di RUmah Rohas...jenuh la mencari rupanya2 tepi jalan aje...design pavlova dipilih oleh custeme juga...

 FULLY LOADED PAVLOVA



TQ !

Sunday, September 2, 2012

RAINBOW CAKE LAGI...

Order dari Hamizi...rainbow cake...

 RAINBOW CAKE MIDNITE BAKER STYLE
8inch round
standard rainbow cake adalah macam ni ye...kalo nk request ada tema bagai, harga pun lain ye...tp kalo nk request takmo full icing just buh kat atas je pun boleh tapi harga sama aje okehh...
There was an error in this gadget

Translate