Monday, March 19, 2012

KEK HANTARAN BC-RED ROSES THEME

Order dari Jue...nk kan kek hantaran krim...

kek hantaran buttercream
inside-choc moist
Code:KHT1

TQ!

BUDGET CORNER-WEDDING2


Order dari Husna...ni under bajet juga ye...

1 fondant cake+ 25pcs krim cupcake +DIY cc stand
Code:FCACC2

Close up cake


BERMINAT???Bole email/sms pada sy nama,pick up date ye n details kek okehhh...ke no ni ye 012-3862589....

BUDGET CORNER-WEDDING

Order dari Aina...buat ikut budget dia..okehh aja..janji color pink....

1 whole cake + 25pcs s cupcakes + DIY cake stand
Code: CACC1

close up cake on top

sapa2 yg berminat bule le tempah cam gini ye..paham kalo bajet terhad tp nk kek juga okeh bole aja...sms je ye 012-3862589,sila bgtau nama,pick up date ye...

3D FONDANT BIRTHDAY CAKE-FASHIONISTA

Order dari Enanee utk kakak tersayang...color theme nk hot pink..cake dalam chocolate cake...

3D Cake -fashionista theme

TQ!

3D BUTTERCREAM CAKE-BOLA & EDIBLE BOBOIBOY

3D Buttercream cake-ball cake boboiboy theme

Kek ni dibuat khas utk anak bongsu....sebab suka sgt boboiboy so tampal le pic boboiboy byk2 hehe..sapa2 yg nak camni pun bleh..kalo xmo gambo murah le sket hehe....sms je ke 012-3862589 ye tq...

3D FONDANT HANTARAN CAKE-BOLA RAGBI

Order dari Nana..utk hantaran...tema mau bola rugby..1st time buat ni..so belasah je le hehe....cake dalam kek ceklat...

3D fondant cake-rugby ball

TQ!

cc besday

order dari jue utk abe tersayang....

16 pcs cc

wat pattern lampu sbb cik abenya ada kedai lampu hehheh...

Sunday, March 11, 2012

PLAIN CAKE-KEK BUAH

Yg ni pun plain cake juga...kek buah....kalo orderkek sume didatangkan dalam bekas microwave je senang nk handle hehe...hak ni pack bekas kecik je..kalo nk besar punya pun bleh tp rege pun lain le ye...
KEK BUAH

alkisahnya sy mmg x minat kek buah pun..tp dah try hak yg ini..i sukaaa uuu hhehehe.....toksah caya cakap saya....cer try order je dulu hehheheh...sms je 012-3862589 yerr...

PRODUK TERBARU-LOLLYCHOC BASKET

Yang terbaru dari midnitebaker,LOLLYCHOC BASKET.........sesuai dijadikan hadiah utk yang tersayang atau dijadikan hantaran pertunangan @ perkahwinan....boleh ikut color theme anda...kalo berminat bleh sms 012-3862589...harga boleh dirunding....dan boleh dibuat mengikut budget anda okeh!!!
LOLLYCHOC BASKET

yg ni kami buat khas utk pertunangan adik saudara....

EDIBLE IMAGE CUPCAKE-NARUTO

Order dari Fara gak, naruto cc untuk hantaran...


TQ!

COTTON CHEESECAKE + FRESH FRUITS

Order dari Fara...nkkan cheesecake untuk hantaran so kita propose yg ni la yang tak cair punya..first time buat yg ini...kalo xmo buh buah stoberi nk buat lain pun bleh..nk filling saja pun blehh...
COTTON CHEESECAKE

BREAD BUTTER PUDDING

Yg ni juga produk terbaru...puding roti cakap org melayu hehe....bule makan time petang..tepen skrg ni time ujan mmg sodap makannn....ok kalo nk order sms je ye...

BREAD BUTTER PUDDING
yg ni kami yg nak makan saja je bg garing2 gitu hhehe...

KEK HANTARAN KAHWIN


Order dari Ifa utk hantaran kahwin..design ikut custeme....dalam kek coklat...

TQ!

RED VELVET CAKE

Order dari Mazlen nakkan rv cake....

red velvet cake
TQ!

KEK BUTTERSCOTCH

Order dari Leen, butterscotch cake .....sapa yg nk makan banyak boleh amik yg beso punya...kalo x amik yg kecik pun ok...

BUTTTERSCOTCH CAKE

TQ!

KEK BUTTERSCOTCH


Order dari Shaz juga, butterscotch cake...order yg kecik punya pastu opt guna choc rice...

KEK COKLAT MOIST CHOC CHIP

Repeat order dari shaz...nk kek coklat moist choc chip....

CHOC MOIST CHOC CHIP
TQ!

EDIBLE PHOTO CAKE-ENGAGEMENT

Order dari Acai....design cam yg dah ada ubah color tema je..oren...

EDIBLE PHOTO HANTARAN CAKE
tq!

cake besday

order dari nazia utk kwnnya...

dlm kek coklat
TQ!

PLAIN CAKE-KEK KUKUS MARBLE CHEESE

as salam sumer...ni sy buat khas untuk penggemar kek yg x suka aising maising ni....KEK KUKUS MARBLE CHEESE...di datangkan dalam bekas microwave ....dah abih makan tupperware bule simpan hehe jimat2 kan..sapa2 nk order sila le sms saya ye 012-3862589 ...TQ

KEK KUKUS MARBLE CHEESE
There was an error in this gadget

Translate