Monday, December 27, 2010

WEDDING CAKES-MAS

Order dr Mas juga..3 tier wedding cakes...patut pakai 3 tier tp tatau la ada masalah teknikal sket so kami pun buat la lagu ni...rupa2 dekat dgn umah mak sedara tokeh beso hehe...

3pcs wedding cakes- inside all cake -chocolate cake

ni nk pgl susunan yg camne pun tatau daa...tapi menariks jugaks kan hehhehe...hak bwh ni nampak dekat sket....

top tier

middle tier

bottom tier

TQ!

HANTARAN CUPCAKES-MAS

Order dari Mas..color theme biru dgn krim....

16L hantaran cupcakes

TQ!

HANTARAN CUPCAKES-HIJAU PUTIH

Order dr Sham...design cam previous punya...tp ubah sket pasai plat fondant tu tak dak....

16M hantaran choc cc-tema hijau putih

TQ!

HANTARAN CAKE-PURPLE CADBURY

Order dari Shikin..request nk purple lavender...waa tarak tau lavender tu camne tp dia sebut cadbury hah br tau hahahha..nampak sgt kuat mkn ceklat ye kita heheheh.....design nk cam pija punya....
1kg choc moist + transparent box

TQ!

WEDDING CUPCAKES

Order dari Vieda utk weddingnya...tak disangka2 rupanya pernah keje setempat time belum kahwin lg heheh....
request nk colorful2...

50pcs choc cc

TQ Vieda@ Watie..moga bahagia hingga ke akhirnya.....

CC makan2

My reg cust, Sis Sharifah order utk makan2 je...so design pun hah balun saja hehe...

25 M vanilla cc

TQ for yr support sis!

EXPRESS CC-BIRTHDAY

Order dari kwn ke kawan ke kawan utk ibu tercinta...

25 s vanilla cc

TQ Doc!

RED VELVET CAKE

Order cake utk wife tersayang..dr faizol utk mashithah....

red velvet 1.5kg square

TQ!

Sunday, December 19, 2010

DOORGIFT-EITA

Doorgift di order oleh Eita utk pihak sebelah lelaki...
design sama cam previous design but in smaller size je...

80pcs s size vanilla cupcakes +fondant love + casing +riben

TQ!

Monday, December 13, 2010

HANDBAG KEK-LOUIS VUITTON

Nampak macam senang tp lama le juga nk menyiapkan nya..kalo ada sapa2 nk order bgtau le ye...nak beg lain pun bulehh..bgtau aje ye....

3D cake-LV bag monogram multicolor

Dah siap syg le plak nk potong hehehe...anybody want a slice of this???

Saturday, December 11, 2010

KEK FONDANT HANTARAN KAHWIN

Order dari Hafilah...color theme merah.....time buat kek ni bau wangi ajer...sib baik kek orang..kalo tak dah ngap dah hehhehe....

fondant hantaran cake
inside; red velvet with orange filling cream

asal cream cheese tp riso rosak so ganti le dgn yg ini sbb senang nk bwk jauh kek x rosak.....
TQ...

1 TIER SQUARE WEDDING CAKE

Order dari Yasmin utk Muna..hehe best tak??nk color2 lembut2 gituu..yg ni termasuk le dlm promosi akhir tahun tu ye....1st time buat .....tulisan je x brape nk pueh ati sket huhu...

1 tier square wedding cake 17"x10.5"
inside;butter cake

pada Muna, selamat pengantin baru..moga bahagia hingga ke syurga....
TQ very much Yasmin & Muna...

CUPCAKE BIRTHDAY-MICKEY MOUSE

Untuk muna juga, nk mickey mouse..hehe mmg le amatur le bab lukis2 ni..tp hak itu sume free hand aje...
16 s vanilla cc

CUPCAKE HANTARAN KAHWIN

Muna order utk hantaran kahwin...color request blue turqoise & kuning....

16 M vanilla cc

TQ

Wednesday, December 1, 2010

KEK KAHWIN-PIJA


Order Kek kahwin pija -design macam yg ada dlm blog cuma di tuko ke "clean look" yg biasa hak timbul2 punyaa.. berpeluh nk melicinkan ye hehhe...kaler cam biasa red colorrr....

top tier

bottom tier..

gambar dah buh atas lupa nk snap pasai dah penat naik tangga hehhe..anyway tq so much pija....SELAMAT PENGANTIN BARU n moga dpt babies yg cute2 cam maknya jugak ye hehe...
There was an error in this gadget

Translate