Monday, August 30, 2010

BIRTHDAY CAKE

Order dr leen...utk hubby nya...
Orange buttercake 1.5kg
TQ!

CHEESECAKES-STRAWBERRY

Order dari my cousin...teringin ni heheh...

Strawberry cheesecake
TQ Wawa!

Cheesecakes-Anggur

Ciskek order dr my sis's fren...

Grapes cheesecake with blueberry filling on top

TQ!

RED VELVET CUPCAKES.....

Order dr my sis gaks...ni pakai yg camni senang nk bwk jalan...letak je dlm keta xde dia gerak2....1 pack muat 12s cuppies...

1 pack red velvet cupcakes-min order 2 pack
TQ!

FONDANT CUPPIES-BABYFACE

Order from Biha....time blk ni kamera tgl..sume snap pakai hp je nih...

16s choc cuppies


it's a boy....
TQ!

Carrot cupcakes

My sis yg order ni....
carrot cupcake 12s-min order 2 pack

TQ!

birthday cuppies

Order dari Imah utk hubbynya....
16s banana cupcakes

TQ

Friday, August 20, 2010

PROMOSI SEMPENA SYAWAL 2010

Salam sumer....sempena nak menyambut Syawal ni...dapatkan pek CHOC FUDGE CUPCAKES yang lazat ni....didatangkan dalam 2 jenis packaging...PEK A/8pc-RM16,PEK B/12pc-RM24 SHJ....beli 4 pek dapat FREE 1 Pek....


ni belum beriben lagi...
PEK A/8pc-RM16 SHJ...

PEK B xde gambar dia tp sama je cam yg atas tu cuma muat utk 12ketui cc
yg gold ball tu boleh la kalo nk tuka ke mende lain ke kan bola lain ke apa2...so....tgu apa lagi....orderlah skrg....

Thursday, August 12, 2010

SWISS ROLL


SWISS ROLL
Inti jem strawberri dengan krim + kacang on top

TART TELUR

TART TELUR

Tart telur..available utk order..RM8/pack...1 pack ada 6 pcs..minimum order 4 pack....bleh sms utk order..TQ

PUDING KARAMEL

Akum..sempena bulan posa, buat puding karamel...sapa2 yg minat nk order, bleh sms saya ye TQ
puding karamel

kalo x mo order macam ni, nk buh dalam satu bekas besar pun boleh....

Monday, August 9, 2010

FONDANT CAKE-PREGNANT LADY

Order dari Biha utk beloved sis yg preggy....request choc moist cake ....custeme bg design..sy buatkan je...1st time buat figurine nih...request rambut mesti dark brown...

inside-choc moist cake with ganache filling

sapa2 yg berkenan yg macam ni, bleh sms saya utk quote harga yg macam ni..ye..TQ

BIRTHDAY CUPCAKES

Order dr leen lg..utk celebrate dgn geng kengkawan sempena besday nya..

25s vanilla cupcakes

TQ for your endless support!

FULL FROSTED CHOC MOIST CAKE

order dari cikgu radzi utk wife tersayang....
full frosted choc moist cake

TQ!

BUTTER VANILA CAKE

Order dari Fara..nk kek ni dah lama sejak dia peknan...dah baby beso dah br dpt..ni pasai dia dok kat Ipoh..so baru2 ni turun Ipoh dapat le dia makan kek ni heheh...

Butter Vanila Cake
1.5kg
TQ!

RED VELVET CAKE

Order dari K nisah...
nk red velvet..2 org mau makan....

RED VELVET CAKE

Sapa2 yg belum rasa kek ni bleh le try...x rugi punya....

Sunday, August 8, 2010

EGG TART

akum..yg ni terbaru di midnite baker....kalo mau order bgtau plg lmbt awal sehari sebelum pukul 5 petang okeh..price list sila tengok di bhgn kanan ye...

TART TELUR-6pcs/pack(min order 4 pack)

tart2 yg lain pun ada..pilih aje mana yg nak ok....
There was an error in this gadget

Translate