Monday, April 28, 2014

PROMOSI MENARIK BULAN MEI & JUN!!!!!

PROMOSI MEI & JUN

BIRTHDAY CAKE EDIBLE IMAGE
8" choc round cake + butterkrim frosting
Edible image apa-apa gambar, harga termasuk editing
Harga PROMOSI RM70 
















KEK HANTARAN
7" choc cake
butterkrim frosting + rosette deco
color tema boleh pilih
free tag Selamat Bertunang
HARGA PROMOSI RM50


KEK KAHWIN
A)
8" round  choc/vanila cake
butterkrim frosting
25pcs (s)choc cupcakes + swirl deco + dragee sprinkles
boleh pilih color tema
pisau kek disediakan
HARGA PROMOSI RM100

B)
2 tingkat kek  kahwin bertiang
6" (atas), 9"(bawah)  round cake
pilihan kek : vanilla/choc
butterkrim frosting + readymade sugarflower
color tema bunga boleh pilih
pisau kek disediakan
color tema hanya untuk standard color sahaja (e.g biru,pink,kuning,dll),
color premium seperti gold & siler dikira harga lain
HARGA PROMOSI RM180


















HOKKAIDO CUPCAKES
1 set  RM15/6pcs


SYARAT UTAMA:
-Self pickup sahaja
-tempahan perlu dibuat 3hari sebelum tarikh pickup
-sebarang penukaran bentuk atau saiz tidak dibenarkan.
-promosi sah dari 1 Mei hingga 30 Jun 2014


CARA UTK ORDER:
SMS/WHATSAPP ke 012 3862589
Nyatakan ;
nama
pick up date
jenis promo (e.g kek kahwin, hokkaido cc )
color tema
utk promo birthday cake edible image boleh email gambar ke midnitebaker79@yahoo.com



Sunday, April 27, 2014

BIRTHDAY CAKE 2 TIER

Order dari Pn Aina...utk bday girl nya....siap ajak makan lagi...sedappp nasik minyakkkk....

2 TIER BIRTHDAY CAKE
COLORFUL THEME
6",9"
CHOC CAKE

KEK HANTARAN BUTTERCREAM

Order dari Puan Laila lagi....untuk yang dekat2 boleh le order kek hantaran buttercream.....


HANTARAN BUTTERCREAM CAKE
ORANGE FLAVOR CAKE

yg ini nak order LAST MINIT pun diterima......calll shj 012 32589  ye

POCOYO CAKE

Customer's order...soryyy lupa nama huhu..

POCOYO CAKE
Buttercream cake
 with  fondant figurine pocoyo n friends

FONDANT HANTARAN CAKE

Order dari my fren for her sister E-day


fondant hantaran cake with handmade lilies

LONGGGG HIATUSSS....NOW IM BACKKKKKK........EDIBLE IMAGE CAKE

Assalamualaikum.....maaf le lama dah menyepi diri.....alkisahnya kerana menjadi mak buyong kali ni tersangatlah mencabar rasanya.....masa tu tengok segala gadget, internet pun nak bluwekkk rasanya...so kali ni dah ok sket br le dapat meneruskan perjuangan sebagai baker balik.....tapi sampai bulan akhir bln 7 or awal bulan 8 ye..pastu tokeh kecik bercuti ganti dengan tokeh beso je yg ada sbb bg laluan pada bakal pewaris pulak ye ahaks hehehehe....ok sila le jamu mata ye....


KEK EDIBLE IMAGE
MY LITTLE PONY 

untuk edible image boleh order di sini ye 012-6658981 ( Nizam @ Bangi), untuk cake order bleh order pada saya ye.....

KEK EDIBLE IMAGE
SOFIA THE 1ST

There was an error in this gadget

Translate