Saturday, October 27, 2012

3D BALL CAKE(BUTTERCREAM)-RAINBOW CAKE

Order dari Zamzurina, nakkan kek 3D kek bola tp mau kek rainbow di dalamnya...untuk kek yg camni, caj adalah berbeza dari kek yg biasa....

3d kek bola+ edible image boboiboy...
inside-rainbow cake

TQ!

KEK RAINBOW

Order dari Emilia..standard dari kami untuk kek rainbow adalah macam ni saja..kalo nak lain2 deco caj extra akan dikenakan ye....

Rainbow cake 8inch
(standard design)
TQ!

KEK BDAY

Adhoc order dari Nadia untuk bday...cake request supaya dikosongkan tgh utk letak potrait edible image sndiri...call petang esok pagi sudah ready...

cake dalam-choc cake

TQ!

3D RUGBY BALL FONDANT CAKE

Order dari Nadya utk hantaran weddingnya....design cam previous ada dalam album...

fondant cake-rugby ball
inside-vanilla cake
TQ!

SILVER N WHITE FONDANT CAKE

Order dari my cousin utk family in law nya...

fondant hantaran cake -6inch
silver n white theme

TQ!

FONDANT CAKE

Cake utk my old school fren...

design ini juga boleh dibuat untuk hantaran...simple but sweet gitu....

Sunday, October 14, 2012

FONDANT HANTARAN CAKE

Order dari Syafiqa...design mau simple saje...theme turqoise n pink...


                                                    6" fondant hantaran cake-choc

TQ!

Sunday, October 7, 2012

KEK NOMBOR 1

Order dari Wawa,di Putrajaya....untuk birthday boy..request utk ada ladybird....

 Kek no 1-choc moist 2kg++

TQ!

ROSES BOX CAKE

This cake i made for my old friend di Putrajaya..dah almost 5years tak jumpa....


Roses box cake
inside-vanilla cake 2kg++

May u  have a very blessed birthday!!!


FONDANT NAUGHTY CAKE

Order dari Aqilah, utk mengusik kawannya hehe....bachelorette party...

  MALE BODY CAKE (naughty cake)
kek dalam-choc cake

kami buat juga jenis cake yg camni tp ada certain2 degree la ye bukan sume kami buat..takle sampai yg nak buat pun rasa segan ke gross ke okehhh heheh apa2 bleh email kami di midnitebaker79@yahoo.com

2D CAKE-ELMO

Order dari Elyza, kek elmo...


 
2D cake-ELMO
kek kat dalam -vanila
3kg
>

TQ!

EDIBLE CAKE-ULTRAMAN

Order dari cik puan di bangi, sori lupa nama pulak...yg ni kek yg ke-2,gambar ultraman juga...

                                                         inside-choc cake1kg

TQ
There was an error in this gadget

Translate