Wednesday, July 27, 2011

EDIBLE IMAGE CUPCAKE-TRANSFORMER





Order dari Wendy utk anaknya..pakai edible image transformer.....

25 s transformer cupcakes

tq!

CUPCAKE MAKAN2-AZIAN

Order dari Azian..cupcake lak yg skali dgn cake posa td...

vanila cupcake...

TQ!

CAKE CHOC MOIST DGN BADAM SLICE



Order dr Hafiz utk besday...amik kek dtg naik moto je sib baik ada awekss tolong pegangkan heheh
choc moist+topping coklat+badam slice 1kg

TQ!

CAKE UTK MAKAN2

Order dari Azian..utk kenduri kat umah sempena menyambut puasa...color theme apa sume sume ikut je request custeme....
bulan sabit pakai fondant..nk lukis x pndai sgt huhu...


choc moist 2kg

Thursday, July 14, 2011

EXPRESS CUPCAKES-KAMERA THEME

Express order dari Afifah...camera theme...

16s choc cupcakes

TQ!

CUPCAKE HANTARAN-DARK PURPLE THEME

Order dari CT utk majlis adiknya...

dark purple theme...

TQ!

Wednesday, July 13, 2011

MY RAINBOW CAKE

Akum..ni xde sapa order..saja je try pasai dah tak tahan tgk org sini sana dok tayang kek rainbow...aku pun belasah le buat gak...p survey gambar rainbow ada 7 color tp tgk ramai yg buat 6 color je...ceh aku buat konon nk bg cukup 7 color dah color x cukup le plak so puas ati je la dgn 6 color tu....yg aku buat ni x pakai le krim itali ke apa pasai x kuasa la nk membuatnya..pakai krim biasa pun bleh...time ni saja le try pakai fresh cream...tp rasanya kalo pakai krim biasa pun lg ok...
MY RAINBOW CAKE

THE SLICE OF THE CAKE.....

Cake ni berat dalam 1.6kg gitu..tinggi pun tinggi..so jgn le plak kang kak sy nk sekilo je haha naya aku...kang udah x cukp color plak okehh...tp mmg syok le bila dah siap...ceria je rasa hhehhe..ok sapa2 nk order bleh..tp bgtau awal la ye..nk buat nye lama le gak kalo x brape nk sabo hehe...sila call/sms je sy 012-3862589...

Sunday, July 3, 2011

FONDANT MINIATURE CAKE-

Order dari Ain, adik my frenz..untuk hantaran tunang....so kena buat le jugak hehe...jgn tatau nampak je macam senang tp nk buatnya amik masa lg lama dari buat sebiji kek fondant beso ye...


miniature cake-dlm kek coklat


TQ!

CUPCAKE HANTARAN-BLACK N GREEN THEME

Order dari eylia utk hantaran...nk ada love, bug n bunga2....tema black n green..


25 vanilla cc

TQ!
There was an error in this gadget

Translate