Sunday, June 26, 2011

BIRTHDAY CUPCAKES-BEAR,FLOWER &B'DAY THEME

Order dari Ezzah, express cupcakes...theme macam kat atas...


25 s cupcakes


16s cupcakes

sekali dgn 16pcs s red velvet tp gamabar x letak le sbb sama je pattern nya...pastu esoknya order lg sekotak cupcake yg 25pcs suh buat exact macam yg first pasai x sempat nk amik gambar dah lincin heheheh..

TQ!

FONDANT HANTARAN CAKE-pink

Order dari Ciha utk majlis bertunang...pink theme

Fondant Hantaran Cake



KEK COKLAT STRAWBERI

Order dari Zaty utk tunang tersayang....

Kek coklat +ganache+strawberi


TQ!

CHOC CHEESE EDIBLE IMAGE CAKE

Order dari Syafirah...untuk anaknya...


Choc Cheese
TQ!

CUPCAKES FOR MY DAD


tHIS ONE dedicated especially for my dad...happy fathers day!!!

Monday, June 20, 2011

2 IN 1 CAKE-BIRTHDAY &FATHERS DAY

Order dari Salma...nk kek no 54...jenuh gak nk membuatnya tp sempena fathers day ni buat gak le hehe..cake dalam choc & vanila dgn topping coklat...


kek nombor
berat kek dalam 3-4kg

TQ!

BIRTHDAY CAKE-THOMAS THE TRAIN

Order dari Sholeha, thomas cake...

Edible image cake

TQ!

KEK HARI BAPA

Order dari SUzila utk ayahnya...
edible image cake
TQ!

2 IN 1 CAKE-BIRTHDAY &FATHERS DAY

Order dari Musbahiyah utk ibu...skali dgn fathers day sbb hari nya dekat2..

edible image cake-

TQ!

Tuesday, June 14, 2011

CHOC OREO EDIBLE IMAGE

Order dari watie gak nk diskalikan dgn kek upin ipin td...15pcs choc oreo...

EDIBLE IMAGE CHOC OREO

TQ!

EDIBLE IMAGE UPIN IPIN CAKE


Order dari Watie nak kek upin ipin....dah siap kek siap anto tp jenuh gak le nk mencari last2 anto kat kedai makan je tempat nk celebrate...
sembang2 punya rupanya kek utk bos..ku ingatkan utk anaknya td hehehe..anyway tq ye...

EDIBLE IMAGE CAKE-UPIN IPIN
cake dalam-coklat cake

TQ!

Monday, June 13, 2011

KEK BIRTHDAY & ANNNIVERSARY-ALA2 MOTO TREK CAKE



Order dari Eyda sempena anniversary nya & birthday hubby nya...pikir punya pikir last2 buat le ala2 moto trek gitu sbb cake yg di order besar juga...

4kg moto trek cake-birthday & anniversary
cake kat dalam-choc moist dgn ganache dgn deco buttercream

TQ!

4 TIER WEDDING CUPCAKES +CAKE



Order dari Yantie, dah book seawal Januari lg utk majlis kahwinnya...tema purple,pink n putih...cupcakes stand pun DIY..x jual kat mana2 huhu....


4 tier wedding cupcakes + cakes
(consist 6"fondant cake +50pcs M size mix fondant n bc cupcakes)

TQ dear!

Sunday, June 5, 2011

FONDANT HANTARAN-TURQOISE THEME

Order dari Tutti gak, utk pihak lelaki punya...

9M fondant hantaran cupcakes

TQ Tutti!

FONDANT HANTARAN CUPCAKES

Order dari Tutti utk hantaran .....color theme dark n light purple...nampak cam senang je nk buatkan..tp lama woo nk siapkan 9 ketui ni je huhu....

fondant hantaran set -9M cupcakes

nnti load pihak lelaki plak....

WEDDING CAKE 3 TIER

Order dari Ieda, utk sedara2 nya....3 tier wedding cake..hitam merah temanya..time snap ni cake stand takdak lagi...

3 tier wedding cake-inside choc cake

TQ!

DECORATED TIRAMISU

Yg ni org lain yg order lak, ita..nk hias sket kek sempena anniversary nya...sms petang esok pagi siap huhu...berat >< 1.6kg..siap dgn pagar2 lagi hehe...

DECORATED TIRAMISU

TQ!

TIRAMISU-UTK MAKAN2

Order dari Azila yg teringin tiramisu lak..ni sbb nk ngap terus je so takdak la deco syg lak krim dia kalo buh dlm bekas ni bleh buh penuh2 hehe...berat dlm >< 1.3kg...

tiramisu

tiramisu smpai je x smpai 5 minit custeme dah ngap hehhe...sapa2 nk order camni leh sms je saya ye...

TQ ila!

Saturday, June 4, 2011

ARABIAN THEME WEDDING CAKE


Order dari Ummi..utk kek kahwinnya...nak arabian theme....waa pun designla cam ala2 istana arab gitu..bole la kot no...patut kubah dia lain sket...ni ada teknikal prob sket so jadik la cam ala2 istana lama2 gitu hehe...design asal pun x besar sgt tp dah translate atas kek terpaksa le tambah jadi bg sama dgn yg dah dilakarkan ye tu..first time le katakan hehe..


ARABIAN THEME WEDDING CAKE

still baru lg guna airbrush kena polish lg skill...
kot sapa2 nak yg bertema2 gakpun bleh x kisah le apa pun tp bgtau le awai2 ye..bole le buat r&d ke apa dulu ye..sms je saya 012-3862589...

TQ!
There was an error in this gadget

Translate