Wednesday, February 23, 2011

WEDDING TIER



Order dari Akma utk majlis kahwin nya...theme peach,orange n yellow...sebelum ni kakaknya order dulu utk kahwin gaks...patut ada 3 tier..tp atas sbb security so buh dua je...n susun pun lain2 gaks huhu...
wedding tier-choc moist cake
TQ!

Thursday, February 10, 2011

HANTARAN CAKE-HIJAU PUTIH

Order dr Ita di Bgn Serai...nk kek yg macam ala2 bentuk kotak gitu...

buttercream cake hantaran +mix fondant ribbon
TQ!

ENGAGEMENT CUPCAKES

Suzila order cuppies skali...theme purple juga....

16M cupcakes
cupcakes dah dlm box....

TQ for your endless support!

HANTARAN CAKE-GOLD

Yg ni last minit masuk..suzila gak tambah satu lg...kaler gold...kek pun nk ceklat gakss...

HANTARAN CAKE-GOLD THEME

HANTARAN CAKE-PURPLE

Order dr Suzila, return custeme utk cousin....cake mau kek ceklat juga...

FONDANT HANTARaN CAKE-PURPLE THEME

cake ni dtg dgn box but lupa lak nk snap yg itu...kamera pun cam dah sakit nampak cam kaler biru je bila snap...

CUPCAKE-BIRTHDAY

Order dari Mas..utk besday hubbynya...

16M choc cc
TQ!

RED VELVET CAKE-BITHDAY CAKE

Order dari Fara..red velvet cake...time bwk cake ni manyak mencabar pasai time tu jalan jem..dgn keta ekon pun macam nak x nak je huhu...

1kg red velvet cake

TQ!

Wednesday, February 9, 2011

EXPRESS CC-HNATARAN

Order dari Azrin...express order call mlm esok thari mai amik....

16s choc cc...

TQ!

CUPCAKE CARROT CHEESE

Order dari K Sha gak...kali nak try carrot cupcake dgn cream cheese plak...

25 M carrot cupcake with cream cheese

close up...ermmm yummy!!

TQ sis!

CUPCAKE MAKAN2-K SHA

Order dari K Sha- my regular custeme..nak vanilla....

25M vanilla cupcakes

ada order set yang lain juga...

EDIBLE IMAGE CUPCAKE-BARBIE

12 M barbie edible image cupcakes

Order dari nani utk anak buah....guna edible image barbie....ni pasai tgh ada order2 yg lain bleh le order x ikut kuota yg biasa...kalo time biasa2 x leh ye heheh..

TQ !

CARROT CAKE

Order dari riza juga- utk anniversary.....

Carrot cake dgn cream cheese topping

TQ!

FONDANT CUPCAKES-JASMINE

Order dr Jasmine utk birthday kwn dia...

12pcs fondant cupcakes..

nampak cam sikit dan senang je kan..tp fondant mmg amik masa yg lama kalo nk siapkan nye tau...

Tuesday, February 8, 2011

BUDGET CC-MAJLIS AQIQAH

Order dari Riza-utk majlis aqiqah..pilihan warna..merah

220pcs vanilla cc

dah siap pack dalam dome casing

sapa2 yg minat nk order camni leh le call/sms saya di 012-3862589....TQ!
There was an error in this gadget

Translate