Friday, May 28, 2010

RED VELVET CUPCAKES.....

Hi all..ni cubaan pertama wat red velvet nih...tersangat le best hehe...xmo citer byk tgk je la gambar dia ehh...
red velvet cupcake..dgn cream cheese...

Red velvet cupcake....post mortem.....

very moist,creamy...awesome!!!!

BROWNIES

Wat utk makan2 kat umahh...
Almond brownies with choc drizzle

BESDAY KEK

Order dr kwn tokeh beso...utk wifenya...

choc sponge 1kg

Tq!

CISKEK

Order from ecah, mau ciskek stoberi...patut pakai filling stoberi tp xde stokla pulak..so pakai je blueberi punya...

fresh fruit cheesecake

Tq!

Thursday, May 13, 2010

3 TIER WEDDING CAKES

Order dari Yun .....nk kek kahwin tp pakai cake stand punya...

3 tier wedding cakes

color theme...white n red ......

top tier

middle tier

bottom tier

untuk kek kahwin yg pakai cake stand ni..kena le order awal kalo x org lain dah booking dulu okehh....

Yun & Red..Selamat Pengantin Baru......

Wednesday, May 12, 2010

CAKE MOMMY DAY 4

This cake was for my sister..we brought all the way from Perai to Ipoh...lepak umah dia while tokeh beso pegi meeting di Putrajaya hehe....

butter cake 2kg +roses deco


tikar bertikar kita yer hehhehe


Selamat hari ibu pada sume ibu2 di luar sana yer...

CAKE MOMMY DAY 3

Order from Wafra, my schoolmate...
choc moist 1kg

TQ!

CAKE MOMMY DAY 2

order dr fiqa..utk mama nya...

choc moist cake 1kg + buttercream deco

TQ!

CAKE MOMMY DAY 1

Order dr org yg sama,Iela...
full frosted rich choc moist cake

TQ very much!

cc mommy day 3

Order dr Iela...
16M vanila cc..

cc ni actually utk opahnya heheh..untuk maknya kek lain heheh...

cc mommy day 2

order from thini...

25 s choc cc + ganache + buttercream deco

TQ!

Tuesday, May 11, 2010

cc mommy day 1

Order from Rina J...

16s choc cc

design credit to chepahcutecakes..


TQ Rina for the order!

Thursday, May 6, 2010

3 TIER STACKED FONDANT CAKE

Cake order oleh Azieda n the gang utk kwnnya yg kawin di kuala....ermm estnya kalo ada kawan cam gini heheh...

..first time buat yg stacked ni...takuttt hehe....tq to tokeh beso gak ....


kek belum siap lagi...."clean look"

3 tier stacked fondant cake + cut out flowers & butterfly
><7kg

kek dah siap...butter cake dgn jem stoberi kat dalam....anyway tq azieda sbb bg peluang kami utk buat kek camni...

CISKEK YG LOSAKKK..DIKENDURIKAN JE HEHE

Ni ler ciskek yg rosak tu..nampak dak?? base dia dah tercabut dari filling dia..time nk kuarkan dari loyang dia huhu..apa lagi..jenguk le peti ais tgk apa yg ada huhu..

cheesecake yang rosakk...


cheesecake pas di alterkan...
buh blueberi pai topping + drizzle chocolate ganache..still nampak sedap tak??

ready utk dikendurikan oleh me n the famili yahhh.....

KEK CEKLAT

choc moist cake 0.5kg

Akum..ek di order oleh lia...asal nk kek ciskek tp kek tu pecah la pulak time nk menyiapkan nye so tuko le kek lain sebab nk buat lain dah x sempat dah...petang tu gak siap n dtg amik hehe

TQ ye lia!Jgn serik order lg ye hehe..
There was an error in this gadget

Translate