Thursday, March 26, 2009

HAPPY BDAY MS SANDRA

Order dr K Siti .....TQ ya..

Choc cake

CONGRATS EKA!

Order dr Fara utk adik tercayunk ....nk bwk jauh ni.....ni time upload cc lom sampi lg heheh tp dah dititahkan utk upload ku uploadkan ler jua hehehhe....

time ni lom packing lagi

ok dah siap...hope survive journey yg jauh tu....kalo x sempat ngap je hehhehe..

TQ for yr endless support!

SELAMAT PENGANTIN BARU NORLIDA & RADZI

Order dari Ida utk wedding yg berlangsung di MPT baru2 ni....

3 tier wedding cake

top tier

bottom tier

yg tgh lupa pulak nk amik hehehhe...

yg ni order utk buah tangan tetamu...

200pc (s) vanilla cupcakes with dome casing


alkisahnye...ada la cite sedih di sebalik kek kahwinnya....tapi apa2 pun Selamat Pengantin Baru buat Ida & Cik Abang nye....

Sunday, March 22, 2009

ABOUT ORDERS & PAYMENT

Salam semua....pada sapa2 yg nk order bleh sms saja sebab area Tmn Sri KOta ada gangguan line (kabel bwh tanah kena curi) ....so kalo nk email ke apa..maybe amik masa lama sket sbb x leh nk g cc tiap2 hari kan...

call or sms saja ye....012-3862589

pada sapa2 yg ada confirm order dgn kami...pls make sure payment dijelaskan awal utk kami reserve tarikh anda ye....if not, kami akan bg laluan pada customer lain yg betul2 serius nk berurusan dgn kami....sekian...harap maklum.


MidniTe BaKer Management Team

Monday, March 16, 2009

CC

Akum...order from Fana for her friend's engagement...



TQ!

Saturday, March 14, 2009

TODAY FAST SALE

Salamm all...I have extra cuppies ni...ada 5 box sume nya.....sapa2 nk makan haa bleh call cepat n dtg amik kat umah....

Each set ada 6 pcs(M) cupcakes...

this box ada 6pc(M) vanilla cupcakes in solo cup

pink solo

normal price RM17
goes RM12 today!!

Lagi 4 box ada 3pcs vanilla dengan ganache & 3 pc choc moist dengan buttercream


pink 1

kuning

biru

pink 2

normal price(RM15)
goes RM10 today!!!


Anbody dari Taiping area, bleh call or sms 012-3862589 terus pada saya....

STRICTLY SELF PICK UP ..TQ

*p/s; ujan2 ni sedap makan cupcakes dgn teh ni hehhehe... ;p

Tuesday, March 10, 2009

CAKE MARATHON

Assalamualaikum n hi to all..please enjoy the picture...no idea what to write....TQ for the orders!

Order from Azian
3 tier wedding cake + 45 pc cupcakes


The cake

Order from Sya

Choc cake + Non Edible Image + Choc Fingers


cupcakes with choc buttercream n white frosting


25 pc cupcakes

Order from Liza

Choc cake with Thomas NON Edible Image


Strawberry butter cake with Ben 10 NON Edible Image

Order from Fara
Choc Cake with Barney's EDIBLE Image


Monday, March 2, 2009

cc kahwin

Salam...order dari N...on behalf pengantin 'vintage'...order last minit gak ni....tgk je la ye...tatau nk citer apa hehehhe...buat ikut bajet ...

200pc(s) vanilla cupcake


TQ N for the order....
so pasni sapa2 yg nk order bleh...kalo ada spesifik bajet...kita buat je ikut bajet u all..so jgn ler risau ye....sila ler email at balqis_cakes@yahoo.com or call 012-3862589.....TQ
There was an error in this gadget

Translate