Tuesday, February 24, 2009

FROM KL TO BAGAN SERAI

Order dari Suhana utk yg tersayang di Bagan Serai...


16pc(M) choc cupcakes


TQ for the order!

INTERNET DOWN LAAA...

Salamm alll....disebabkan dah beberapa hari internet x berfungsi.......so terpaksala pegi cc utk cek email ke apa..so pada sapa2 nk order ke nk query ttg harga ke bleh la sms or call direct ke 012-3862589 ye...sorry for inconvenience...

Regards,
Balqis
on behalf of MidniTe Baker Team

Sunday, February 15, 2009

Birthday Cupcakes

Hello everbody..this cuppies was ordered by one of tokeh cake in Penang area, K Ana...to surprise her SIL i guess...correct me if i'm wrong.... well...tau tau je la umah kat area taiping ni can be quite stressful nk cari..no number maaa.....so cari dulu mula2....dah x jmpa gak call la blk k ana tnya direction...smpai je org nya plak takde sib baik anak nye ada...so kami tgl je kat anak nye...harap2 penerimanya suka keknya ye...

16pcs(M) vanilla cupcakes

TQ Kak Ana..

BACK DATED PICTURES

Assalamualaikum sumer...harap2 sume sihat2 belaka..bg yg biasa masuk sini maaf sbb lama x update or senyap je...macam sy cakap dulu..line xde so x leh la nk online 24 jam hehe.. at last dah masuk dah line streamyx kat umah baru ni..alhamdulillah...ok bleh buh gambar yg lama2...pada yg dah order minta maaf byk2 ye...nnti order lg ye....ok...happy viewing!

Order dari Azizan
25pc(s) cupcakes


Order dari Ifa
1.5kg choc cake

Order dari Suzilla
25pc (M) orange cupcakes


1.5kg choc moist cake

TQ all for the orders!

Sunday, February 1, 2009

UPDATES

Salamm all..lama x update ya..satu sebab pindah umah..dua..sebab internet takde..now je ulang alik menempek dkat umah parents utk internet sementara tgu nk smabung internet balikdkat umah baru...alhamdulillah..walaupun apa yg berlaku kat umah lama tu...kiranya new year new house okla kan hehheehe..ok pada mana yg dok tgu gambar tu..harap bersabar sket ye sebab pic ada dah transfer dalam laptop tokeh beso tp x sempat nk transfer ke pc sini...dia dah balik penang...so yg ada tertgl je ni yg leh view je...tgk je la ye...

Order from Shaira to Eff.,Naval Base,Manjung....

25pcs cupcakes (L)
strawberry flava


1kg blueberry cheesecake with grapes
add on: love stick

Order from Wana
16pc (M) vanilla cupcakes


Order from Suraya
25pc(s) vanilla cupcakes

TQ all for your orders!

and pada bakal2 pegantin baru please make your reservation seawal yg mungkin walaupun wedding lambt lg ye .......boleh tgk kat sudut belah kanan ni mana tarikh yg dah full ye...sebab dah ada tarikh yg saya kena tutup dah..jgn tgu last minit tau!...mana2 yg nk jmpa saya utk discussion bleh call 012-3862589 utk appointment or email je di balqis_cakes@yahoo.com......

Salam Mesra,

Balqis
Midnite Baker Team
There was an error in this gadget

Translate