Monday, September 22, 2008

TEMPAHAN UTK HARI RAYA DIBUKA SEKARANG!!!

Salam all.....dimaklumkan kami membuka tempahan untuk HARI RAYA bermula pada 4hb Oktober 2008 sehingga 4hb November 2008...bg sesiapa yg berminat utk menempah bolehla berbuat demikian secara online ke balqis_cakes@yahoo.com atau sms ke 012-3862589....
Sekian,Harap Maklum

Thursday, September 18, 2008

PERMATA DELIMA


Hai...ari ni nk update cookies feveret kami sumer...yg ini memang tiap2 tahun ada cuma tukang buat dia je org lain(my mom)....namanya Permata Delima...main ingredient cookie yang disalut dgn roasted ground nut n jem rasberi....nampak je cam biasa je tapi rasanya wallahh...sedapp hehe..x sempat nk isi dalam balang dah ngap ngap dulu...hehe cam biasa sapa nk order bleh order di talian yg disediakan.....ok cau cin cau....

Tuesday, September 16, 2008

CARAMEL CHOC SLICE(WET VERSION)


Salam Ramadhan buat semua.....just nk update cookies yg dibuat baru2 ni......nama caramel choc slice(ala2 shortbeard gitu)..ada 3 layer...bwh cookie base, tgh caramel n top melted chocolate....yg ini versi bukan hak jual punya ye sbb x sabo2 nk makan caramel x keras lg dah potong hehe..utk hak jual nye dia solid je caramel tu.....sapa2 nk order bleh order thru email at balqis_cakes@yahoo.com...... x perlu tgu raya pun bleh...memang sesuai utk apa2 majlis.....x percaya???order ler dulu baru tau camne rasanya hehhehe....



Selamat Berbuka.....nnti kalo ada masa saya update lg cookies yg lain....

Friday, September 5, 2008

BACK IN BUSINESS

Hi all....now we've back in business....alhamdulillah, our daughter had recover from her illness....for all info about our products kindly email or sms us at 012-3862589/balqis_cakes@yahoo.com and we will get back at u all within 24hours....for any urgent orders...pls sms directly to us because we wont spend so much time on the net....TQ

Regards,
Midnite Baker Management Team
There was an error in this gadget

Translate